SCENEPROJEKT

sceneprojekt.dk

Sidst opdateret: 01/12/2014

Projektkontoret står til rådighed som et rådgivnings- og projektassistancetilbud for professionelle scenekunstnere og projektgrupper. Kontoret skal iflg. bevillingen først og fremmest hjælpe projekter der ansøger om støtte hos Scenekunstudvalget, og projekter der modtager støtte fra Scenekunstudvalget.

Kontorets rådgivningsområder dækker fra opstilling af overordnede projektplaner og målgruppevurderinger til detaljerådgivning vedr. administration, økonomistyring, markedsføring og fundraising, herunder supervisering og rådgivning i form af f.eks. ’korrekturlæsning’ af ansøgninger, præsentationsmateriale mv.

Det er ikke vores primære opgave at producere eller yde direkte projekt- og produktionsassistance. Kontoret skal rådgive, vejlede og evt. hjælpe ved at henvise til evt. andre serviceydere.
Projekter støttet af Scenekunstudvalget har en særstatus, idet projektkontoret er forpligtet til at yde projektassistance mv. til disse på forespørgsel. Denne assistance ydes mod eller uden betaling, afhængigt af behov og omfang.
I det omfang der er kapacitet til det, kan projektkontoret dog også yde betalt assistance til projekter uden tilskud fra Scenekunstudvalget.

Projektkontoret sceneprojekt.dk er etableret pr. 1.3.2007 med en foreløbig bevilling fra Kunstrådets Scenekunstudvalg frem til 1.7.09.